ШПЕРПЛАТ.bg - Начало

SHPERPLAT.bg - Продажба на шперплат с високо качество - Начало

Предлагаме хидрофобен шперплат черен филм ( размери на листа: 1220 x 2440 x 21 мм ) на конкурентни цени. Основа на материала – топола , 13 слоя надлъжно разположение.

SHPERPLAT.bg - За нас

Качеството на водоустойчивия шперплат се гарантира със сертификати за качество, издадени от тест център за безопасност и качество на продукта, Лондон. Хидрофобният шперплат е съобразен с всички изисквания за качество на Европейския съюз.
Фирмата е коректен партньор и доставчик на хидрофобен/водоустойчив шперплат на водещи строителни фирми и складови бази и борси в София и страната.

SHPERPLAT.bg - Информация за продавания кофражен шперплат

Размери на хидрофобния шперплат: 2440 Х 1220 Х 21 ММ.

Страничните кантове на плоскостта на предлагания от МИП ГРУП хидрофобен шперплат са засмолени със силиконовa боя.
Предлаганите платна от водоустойчив шперплат са предназначени за тежък peжим на употреба. Платната от хидрофобен шперплат на МИП ГРУП могат да бъдат използвани поне 20 пъти от всяка страна при максимална ефективна употреба на материала ( шперплата ).
Като вносител на един от основните производители на хидрофобен шперплат, компанията разполага с водоустойчив шперплат на склад, както и с отлични компетенции за снабдяване при индивидуални желания на клиентите.

SHPERPLAT.bg -Моля, обърнете внимание!

Публикуваме тази информация поради факта, че изминалите две години изострят некоректната конкуренция, качеството стига критичен минимум, а всичко това е за сметка предимно на клиента.
Нашата цел през годините е да сме открити, коректни и да се стремим да предлагаме максимално приемливо качество на конкурентна цена.

SHPERPLAT.bg - Висококачествен водоустойчив шперплат - Видео

Представяме на вашето внимание видео клип направен специално за SHPERPLAT.bg, в който можете да видите кадри от процеса на производство на хидрофобния шперплат:

- Посетете страницата на клипа в YouTube

SHPERPLAT.bg - Обща информация за хидрофобния шперплат

Тук можете да прочетете обща информация за производството, употребата и предимствата на хидрофобния шперплат

SHPERPLAT.bg - За контакти със ШПЕРПЛАТ.bg

Телефони за контакт:
0896 699 099
0899 700 000

Е-mail: mipgroup@mail.bg


WWW: www.shperplat.bg


Складова база София:
Деспред / Столична митница / ул. Веслец № 84
/ вход откъм ул.Козлодуй, до наказателен паркинг на Паркинги и гаражи /

SHPERPLAT.bg - Съвети за употреба на хидрофобния шперплат

Многократното използване и ефективността при работа с шперплата зависят от правилната употреба, съхранение и поддръжка. Прочетете повече за правилната употреба на шперплата


« Към началото на SHPERPLAT.bg