Stroeji.bg - Хидрофобен шперплат, Медия, Строителство

Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ .bg

Строителен хидрофобен шперплат от тополова дървесина с лепилна връзка водоустойчива фенол-формалдехидна смола.

Многослойната структура на водоустойчивия шперплат от 13 слоя гарантира геометричната стабилност на платната.

За защита на лицевите повърхностти от влага и за постигане на гладка повърхност на шперплата се използва покритие от 140 гр./кв.м. позволяващо многократна употреба на материала.

хидрофобен водоустойчив шперплат, кофраж

Предимства на нашия шперплат

За контакти с ШПЕРПЛАТ .bg

Съвети за правилна употреба на водоустойчив шперплат

Многократното използване и ефективността при работа с шперплата зависят от правилната употреба, съхранение и поддръжка

Следвайки следните съвети Вие си гарантирате максимален живот на закупените платна от водоустойчив шперплат:Хидрофобният шперплат има различни търговски найменования – водоустойчив шперплат,кофражен шперплат,водоустойчиви платна,кофражни платна,хидрофобни платна,водоустойчиви плоскости и др.Хидрофобният шперплат има широко разпространение в строителството.Използва се за вертикален и хоризонтален кофраж,за изграждането на кофраж за колони.Големината на платната позволява да се редят бързо и лесно.Гладката повърхност на шперплата прави отлятата плоча перфектно гладка след декофрирането.Това пести много средства за обработка в последствие.Често водоустойчивият шперплат се използва за редене подпокривно след като е бил използван за изливането на плочите.

Хидрофобният шперплат има много други приложения, здравината на платната позволяват да се използва за изработка на:

Още информация за предлагания хидрофобен шперплат

Строителния хидрофобен шперплат е съставен от кръстосани редуващи се пластове тополов и буков или само тополов фурнир, което придава здравина и дълготрайност на материала. Водоустойчивите фенолни смоли използвани за лепилна връзка между отделните пластове, както и филмовото покритие от 180 гр./кв.м., гарантират висока устойчивост на атмосферни влияния, както и износоустойчивост на шперплата.

Произведен по съвременна технология, шперплата дава възможност за постигане на високо качество на бетоновата повърхност и отлична ефективност при минимална себестойност на извършената работа.


Прочетете още за качеството на нашия водоустойчив шперплат »

Можете да свалите тази страница в следните формати: SHPERPLAT.BG - Съвети за правилна употреба на кофражния шперплат - Word DOC Format  SHPERPLAT.BG - Съвети за правилна употреба на кофражния шперплат - Acrobat PDF Format

Сайтове от нашата мрежа

Гарантирано качество на шперплата

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на шперплат в Германия и САЩ.

За контакти

Посетете МИП ГРУП във FB   Посетете блога на МИП ГРУП в Blogger   Посетете блога на МИП ГРУП