Stroeji.bg - Хидрофобен шперплат, Медия, Строителство

Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ .bg

Строителен хидрофобен шперплат от тополова дървесина с лепилна връзка водоустойчива фенол-формалдехидна смола.

Многослойната структура на водоустойчивия шперплат от 13 слоя гарантира геометричната стабилност на платната.

За защита на лицевите повърхностти от влага и за постигане на гладка повърхност на шперплата се използва покритие от 140 гр./кв.м. позволяващо многократна употреба на материала.

хидрофобен водоустойчив шперплат, кофраж

Предимства на нашия шперплат

За контакти с ШПЕРПЛАТ .bg

Хидрофобен шперплат - Новини

Ипотечното кредитиране излезе от кризата

Новини от Шперплат.bg Ипотечни заеми взимат предимно хората на възраст между 26 и 35 години. Те са над 48 на сто от всички изтеглили кредити за изминалия месец.

Ипотечното кредитиране излезе от кризата, показват анализите на кредитните консултанти, цитирани от bTV. Десет на сто е ръстът на новоотпуснатите ипотечни кредити спрямо началото на миналата година.

Желаещите да изтеглят ипотечен заем вече са склонни да взимат по-солидни суми. Средният размер на изтегления ипотечен кредит в страната през април спрямо предходния месец нараства с около 2 000 евро до 36 980 евро.

Заем за покупката на нов дом взимат най-често домакинствата с доходи между 1500 лв. и 2 500 лв. месечно. През изминалия месец те са изтеглили над 85 на сто от всички кредити. Тези с доход над 4 000 лева месечно рядко теглят пари от банките, за да финансират покупката на жилище.

Ипотечни заеми взимат предимно хората на възраст между 26 и 35 години. Те са над 48 на сто от всички изтеглили кредити за изминалия месец. Потребителите над 45 години проявяват най-слаб интерес към ипотечното кредитиране.

Източник: Pogled.info


Нови реалности на пазара на имоти
Цените на имотите в страната започнаха да се стабилизират. И докато все повече от специалистите смятат, че едва ли ще видим още значителни понижения, не са много и тези, които очакват начало на възходящ тренд.

Ипотечното кредитиране излезе от кризата
Ипотечни заеми взимат предимно хората на възраст между 26 и 35 години. Те са над 48 на сто от всички изтеглили кредити за изминалия месец.

Банките увеличават кредитирането
Почти две години на затишие вчера банкери дадоха заявка за увеличаване на кредитирането и намаляване на просрочията. Предпоставка за превключването е натрупаната от банките ликвидност, определена от изпълнителния директор на Пощенска банка Асен Ягодин като "гореща".

Икономиката на България през 2011: Слаб растеж и риск от инфлация
Икономиката на България ще започне постепенно да се възстановява през тази година, подкрепена от износа и малките вътрешни инвестиции, като по-чувствително това ще се усети през втората половина.

Дянков: Заемаме се с фискалните ефекти на кризата
Икономическата криза завършва и сега е време да се справим и с фискалните й ефекти, каза на пресконференция днес вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков.


Към началото на ШПЕРПЛАТ.bg
За контакти със ШПЕРПЛАТ.bg

Можете да свалите тази страница в следните формати: SHPERPLAT.BG - Информация за ШПЕРПЛАТ.bg - Word DOC Format  SHPERPLAT.BG - Информация за ШПЕРПЛАТ.bg - Acrobat PDF Format

Сайтове от нашата мрежа

Гарантирано качество на шперплата

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на шперплат в Германия и САЩ.

За контакти

Посетете МИП ГРУП във FB   Посетете блога на МИП ГРУП в Blogger   Посетете блога на МИП ГРУП