Stroeji.bg - Хидрофобен шперплат, Медия, Строителство

Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ .bg

Строителен хидрофобен шперплат от тополова дървесина с лепилна връзка водоустойчива фенол-формалдехидна смола.

Многослойната структура на водоустойчивия шперплат от 13 слоя гарантира геометричната стабилност на платната.

За защита на лицевите повърхностти от влага и за постигане на гладка повърхност на шперплата се използва покритие от 140 гр./кв.м. позволяващо многократна употреба на материала.

хидрофобен водоустойчив шперплат, кофраж

Предимства на нашия шперплат

За контакти с ШПЕРПЛАТ .bg

Хидрофобен шперплат - Новини

Икономиката на България през 2011: Слаб растеж и риск от инфлация

Новини от Шперплат.bg Икономиката на България ще започне постепенно да се възстановява през тази година, подкрепена от износа и малките вътрешни инвестиции, като по-чувствително това ще се усети през втората половина. Растежът ще е около 2% (правителството обаче очаква 3.6%), като заради инфлацията ефективно той ще е около нулата.

Основните рискове ще са именно ръстът на цените и слабото потребление, като ще продължи да се задълбочава усещането на домакинствата, че могат да си купуват все по-малко. Това показва допитване на "Дневник" сред икономисти и представители на бизнеса за очакванията им през тази година.

Като потенциален, но и сериозен риск икономисти посочват непредсказуемостта в действията на правителството. Именно на кабинета ще се падне и задачата да възстанови загубеното инвеститорско доверие от чужбина, с което паричните потоци да се завърнат в страната - в противен случай има риск от изтичане на още капитали. "При запазване на сегашния курс на това правителство 2011 г. вероятно ще е с още по-свит приток на капитал отвън", коментира Георги Стоев от "Индъстри уоч".

След повече от две години криза част от бизнеса обаче вече става оптимист, макар и доста предпазлив. Компаниите планират малки инвестиции, но почти не залагат на нови работни места. "В момента се намираме в период на тих оптимизъм и се надявам, че бизнесът ще започне да се възстановява в края на 2011 г.

Ще продължим да инвестираме и през следващата година, като за назначаване на нови хора ще може да се мисли само след приключване на инвестиционната ни програма и заработването на нови мощности", заяви Васил Александров, изпълнителен директор на "Агрополихим".

Според банкери кредитирането също ще започне постепенно да се активизира, тъй като се наблюдава апетит за отпускане на заеми сред банките. По отношение на друга актуална тема - все още високите лихви, банкерите остават предпазливи в очакванията си. На фона на трудното икономическо възстановяване ще се оформят и някои все по-перспективни сектори като машиностроенето и земеделието, движени от износа и еврофондовете.

Източник: Дневник


Нови реалности на пазара на имоти
Цените на имотите в страната започнаха да се стабилизират. И докато все повече от специалистите смятат, че едва ли ще видим още значителни понижения, не са много и тези, които очакват начало на възходящ тренд.

Ипотечното кредитиране излезе от кризата
Ипотечни заеми взимат предимно хората на възраст между 26 и 35 години. Те са над 48 на сто от всички изтеглили кредити за изминалия месец.

Банките увеличават кредитирането
Почти две години на затишие вчера банкери дадоха заявка за увеличаване на кредитирането и намаляване на просрочията. Предпоставка за превключването е натрупаната от банките ликвидност, определена от изпълнителния директор на Пощенска банка Асен Ягодин като "гореща".

Икономиката на България през 2011: Слаб растеж и риск от инфлация
Икономиката на България ще започне постепенно да се възстановява през тази година, подкрепена от износа и малките вътрешни инвестиции, като по-чувствително това ще се усети през втората половина.

Дянков: Заемаме се с фискалните ефекти на кризата
Икономическата криза завършва и сега е време да се справим и с фискалните й ефекти, каза на пресконференция днес вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков.


Към началото на ШПЕРПЛАТ.bg
За контакти със ШПЕРПЛАТ.bg

Можете да свалите тази страница в следните формати: SHPERPLAT.BG - Информация за ШПЕРПЛАТ.bg - Word DOC Format  SHPERPLAT.BG - Информация за ШПЕРПЛАТ.bg - Acrobat PDF Format

Сайтове от нашата мрежа

Гарантирано качество на шперплата

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на шперплат в Германия и САЩ.

За контакти

Посетете МИП ГРУП във FB   Посетете блога на МИП ГРУП в Blogger   Посетете блога на МИП ГРУП