Stroeji.bg - Хидрофобен шперплат, Медия, Строителство

Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ .bg

Строителен хидрофобен шперплат от тополова дървесина с лепилна връзка водоустойчива фенол-формалдехидна смола.

Многослойната структура на водоустойчивия шперплат от 13 слоя гарантира геометричната стабилност на платната.

За защита на лицевите повърхностти от влага и за постигане на гладка повърхност на шперплата се използва покритие от 140 гр./кв.м. позволяващо многократна употреба на материала.

хидрофобен водоустойчив шперплат, кофраж

Предимства на нашия шперплат

За контакти с ШПЕРПЛАТ .bg

За нас

Ние сме директен вносител на хидрофобен/водоустойчив шперплат от 2006 година. Фирмата е със седалище и складов център в гр. София. Организира доставки на шперплат за цялата страна и износ за трети страни. Поддържаме обеми на склад.

Качеството на водоустойчивия шперплат се гарантира със сертификати за качество, издадени от тест център за безопасност и качество на продукта, Лондон. Хидрофобният шперплат е съобразен с всички изисквания за качество на Европейския съюз.

Фирмата е коректен партньор и доставчик на хидрофобен/водоустойчив шперплат на водещи строителни фирми и складови бази и борси в София и страната.

Наша основна цел е клиентите ни да получат максимална гаранция за качество в строителството.


Снимка на Хидрофобен шперплат от ШПЕРПЛАТ.bg Снимка на Водоустойчив шперплат от ШПЕРПЛАТ.bg склад на ШПЕРПЛАТ.bg Снимка на кофражен шперплат от ШПЕРПЛАТ.bg


ЗАЩО ДА ЗАКУПЯ ВОДОУСТОЙЧИВ ШПЕРПЛАТ ОТ МИП ГРУП ЕООД?

Уважаеми клиенти, фирма МИП ГРУП ЕООД се занимава с внос на материали за груб строеж и основно хидрофобен шперплат от 2006 година до днес без прекъсване. Залагаме на перфектно изпълнение на цялостната услуга запитване-поръчка-доставка. Перата на дейност на фирмата ни са минимализирани,което ни прави силно концентрирани в усъвършенстване на услугата,която предлагаме. А именно внос и доставка на водоустойчив шперплат.

МИП ГРУП ЕООД предлага разнообразна гама от качества хидрофобен шперплат.Разполагаме с големи бази в София и Варна,където поддържаме големи обеми на склад.Осигуряваме бърза доставка на водоустойчив шперплат до всяка точка на страната и региона.

МИП ГРУП ЕООД е коректен партньор на водещи строителни фирми,борси и складове за строителни материали.През годините сме изградили име на добър партньор.Ще се радваме да разширим бизнес контактите си с нови бъдещи партньори.


За контакти със ШПЕРПЛАТ.bg

Можете да свалите тази страница в следните формати: SHPERPLAT.BG - Информация за ШПЕРПЛАТ.bg - Word DOC Format  SHPERPLAT.BG - Информация за ШПЕРПЛАТ.bg - Acrobat PDF Format

Сайтове от нашата мрежа

Гарантирано качество на шперплата

Фабриката, с която работим в Китай, е основен снабдител на водещи фирми-производители на шперплат в Германия и САЩ.

За контакти

Посетете МИП ГРУП във FB   Посетете блога на МИП ГРУП в Blogger   Посетете блога на МИП ГРУП